Home » Laatste updates » Aandeel Spotify klinkt beleggers als muziek in de oren🎶📈

Aandeel Spotify klinkt beleggers als muziek in de oren🎶📈

by de Redactie
0 comment

Spotify, de marktleider in muziekstreaming, is dit jaar een opvallende ster onder de muziekaandelen. Met een indrukwekkende prestatie in 2024 en een sterke vooruitblik, lijkt het erop dat Spotify’s aandelen nog verder kunnen stijgen. Hier is waarom je deze kans niet mag missen.

Verbeterde Winstgevendheid en Groei

Volgens Benjamin Swinburne, analist bij Morgan Stanley, heeft Spotify een unieke positie in de markt dankzij robuuste prijszettingskracht en een ondergewaardeerde winstpotentie. Hij herhaalt zijn koopadvies met een koersdoel van $370, wat een aanzienlijk opwaarts potentieel suggereert ten opzichte van de huidige prijs van $296,78.

Spotify blijft marktaandeel winnen en heeft zijn positie vooral te danken aan zijn muziekportfolio. Hoewel audioboeken een opwindende nieuwe kans bieden, blijven muziek en podcasts de kern van Spotify’s succes. In het eerste kwartaal overtrof Spotify de verwachtingen met een winst van $1,05 per aandeel en een omzet van $3,95 miljard, tegenover een voorspelde winst van $0,67 per aandeel en een omzet van $3,85 miljard.

Groeiende Abonnee Basis

Spotify voegde in het eerste kwartaal 3 miljoen premium abonnees toe, wat het totaal op 239 miljoen betalende abonnees wereldwijd brengt. Deze aanhoudende groei onderstreept de aantrekkingskracht van Spotify’s aanbod en het vermogen om nieuwe gebruikers aan te trekken en te behouden.

Met een brutowinstmarge van 27,6% in het eerste kwartaal, die naar verwachting zal stijgen tot 28,9% in het vierde kwartaal, blijft Spotify zijn winstgevendheid verbeteren. Dit wordt voornamelijk gedreven door advertentie-inkomsten, podcasting en marktplaatsactiviteiten.

Met een sterke groei in gebruikersaantallen, verbeterde marges en een diversificatie in diensten zoals audioboeken, is Spotify strategisch gepositioneerd voor een winstgevend jaar. Mis deze kans niet om te investeren in een marktleider die klaar staat om nog verder te groeien.

Abonnees plussen tot dusver +63% met Spotify

Vorig jaar behaalden we een rendement van +62,53% over de gehele portefeuille. De absolute topper was het aandeel Nvidia met een rendement van +236.49%. Dit jaar, in 2024, staat het rendement op +14,85%. De best presterende aandelen uit onze selectie zijn:

Zeg eens eerlijk, kent u analisten die u over deze aandelen hebben verteld? We zijn benieuwd…

Wij specialiseren ons namelijk als een van de weinigen in het identificeren van aandelen die buiten de radar vallen van de gemiddelde belegger, waaronder veelbelovende small caps en unieke kansen in opkomende markten en Amerika. Dit geeft u de mogelijkheid om te beleggen in potentieel ondergewaardeerde bedrijven voordat ze worden opgepikt door het grote publiek.

Misschien hebt u tot nu toe getwijfeld of onze dienst wel iets voor u is. Maar waarom blijft u aan de zijlijn staan terwijl andere abonnees al profiteren van onze marktinzichten? We willen u graag uitnodigen om 3 maanden te proberen. Word abonnee en ontvang 24/7 exclusieve toegang tot onze selectie top 25 aandelen. Nu 3 maanden op proef voor slechts €9,99!

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV