Home » Laatste updates » AI in 2024: AMD en C3.ai als Belangrijke Spelers in de Opkomende Markt

AI in 2024: AMD en C3.ai als Belangrijke Spelers in de Opkomende Markt

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

Advanced Micro Devices, beter bekend als AMD, wordt gezien als een belangrijke uitdager van Nvidia in de AI-markt van 2024. Met een indrukwekkende groei in de verkoop van datacenterchips ontworpen voor AI-werklasten, is AMD goed gepositioneerd om een aanzienlijk marktaandeel te veroveren. De lancering van hun nieuwe MI300-serie datacenterchips, waaronder de MI300X GPU en de MI300A APU, toont AMD’s ambitie om direct te concurreren met Nvidia’s H100. Deze chips worden al gebruikt in ’s werelds snelste supercomputer, El Capitan, en zullen naar verwachting meer dan $2 miljard aan jaarlijkse inkomsten genereren voor AMD.

C3.ai: Innovator in AI-software

C3.ai, opgericht in 2009, is een van de eerste bedrijven die AI-software voor bedrijven ontwikkelde. Met een waardering van $3,3 miljard en een breed scala aan AI-toepassingen in verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg en energie, speelt C3.ai een cruciale rol in het overbruggen van de technologiekloof voor bedrijven die AI willen integreren. De overgang van C3.ai naar een verbruiksgebaseerd inkomstenmodel kan leiden tot versnelde groei in 2024, waardoor het bedrijf een aantrekkelijke investeringsoptie wordt in de AI-sector.

De Toekomst van AI: AMD en C3.ai in de Spotlight

Met de AI-markt die zich snel ontwikkelt, staan AMD en C3.ai in de schijnwerpers als twee van de meest veelbelovende spelers voor 2024. AMD’s uitdaging aan Nvidia’s dominantie in de datacenterchipmarkt en C3.ai’s innovatieve AI-softwareoplossingen positioneren hen als belangrijke kandidaten voor groei en succes in de AI-sector. Hun voortdurende innovatie en aanpassing aan marktbehoeften maken hen tot aantrekkelijke opties voor investeerders die op zoek zijn naar kansen in de snelgroeiende AI-markt.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV