Home » Laatste updates » Na 75% daling, nu +40% opgeklommen de laatste weken…

Na 75% daling, nu +40% opgeklommen de laatste weken…

by de Redactie
0 comment

Heb je het laatste nieuws over Plug Power al gezien? Hun aandelen stijgen de laatste weken enorm, en we willen je graag informeren over wat er speelt.

Wat is er aan de hand?

Plug Power heeft onlangs een aanzienlijke stap voorwaarts gezet met de aankondiging van een voorwaardelijke toezegging voor een lening van maar liefst $1,66 miljard van het Amerikaanse Ministerie van Energie. Deze lening zal het bedrijf helpen bij de ontwikkeling van zes groene waterstofproductiefaciliteiten, strategisch verspreid over de Verenigde Staten. Deze faciliteiten zullen groene waterstof leveren aan klanten in diverse sectoren zoals transport, industrie en materiaalverwerking.

Waarom is dit belangrijk?

CEO Andy Marsh van Plug Power benadrukte de impact van deze lening: “Eerder dit jaar lanceerden we met succes de eerste commerciële groene waterstoffabriek in Woodbine, Georgia. Deze leninggarantie stelt ons in staat om dat succes uit te breiden met extra faciliteiten.” Plug Power heeft ambitieuze doelen gesteld om tegen 2025 dagelijks 500 ton groene waterstof te produceren in Noord-Amerika, en tegen 2030 wereldwijd meer dan 2.500 ton per dag.

Wat betekent dit voor jou als belegger?

Hoewel dit nieuws een positieve ontwikkeling lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat Plug Power nog steeds worstelt met winstgevendheid. De aandelenprijs steeg met maar liefst 34,8% na de aankondiging van de lening, wat aangeeft dat de markt optimistisch reageert. Echter, voor beleggers is het cruciaal om voorzichtig te zijn. Plug Power blijft een zeer speculatieve investering vanwege de aanhoudende nettokosten en het gebrek aan winst.

Conclusie

Hoewel de toegang tot nieuw kapitaal Plug Power kan helpen om zijn waterstofproductie-infrastructuur uit te breiden, is het bedrijf nog niet winstgevend. Beleggers met een hoge risicotolerantie kunnen overwegen om Plug Power op hun lijst te zetten, maar anderen doen er goed aan om de ontwikkelingen vanaf de zijlijn te volgen en mogelijk andere waterstofaandelen te overwegen.

Word abonnee en ontvang 24/7 exclusieve toegang tot onze selectie top 25 aandelen. Nu 3 maanden op proef voor slechts €9,99!

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV