Connect with us

Onze favoriete 11 smallcaps op de Nederlandse beurs (de volgende overname?)

Aandelen

Onze favoriete 11 smallcaps op de Nederlandse beurs (de volgende overname?)

Beleggen in smallcaps, oftewel kleinere beursgenoteerde bedrijven, is een strategie die historisch gezien meer rendement kan opleveren dan investeren in grotere, meer gevestigde bedrijven. Deze kleinere bedrijven hebben vaak meer groeipotentieel, omdat ze zich in een vroeger stadium van hun ontwikkeling bevinden. Ze zijn flexibeler en kunnen sneller inspelen op marktveranderingen, wat kan leiden tot snellere groei en hogere rendementen voor beleggers. Bovendien zijn smallcaps vaak minder goed gevolgd door analisten, wat kansen kan bieden voor beleggers die bereid zijn om zelf onderzoek te doen en verborgen parels te ontdekken.

Beleggen in smallcaps

Ondanks de risico’s kiezen veel beleggers ervoor om een deel van hun portefeuille in smallcaps te beleggen vanwege het potentieel voor hogere rendementen. Het is belangrijk om een gediversifieerde portefeuille te hebben en niet al te veel risico te nemen met smallcaps. Beleggers die bereid zijn om de tijd te nemen om bedrijven grondig te onderzoeken en de volatiliteit van smallcaps te accepteren, kunnen echter beloond worden met aanzienlijke rendementen op de lange termijn.

In ons vorige artikel hebben we de meest opvallende overnames van 2023 in de wereld van smallcaps besproken. Deze dynamische markt blijft investeerders en marktvolgers boeien met zijn onvoorspelbare aard en het potentieel voor hoge rendementen. Terwijl sommige bedrijven hun groei voortzetten en uitgroeien om zich te vestigen als marktleiders, blijven anderen van dusdanig formaat dat ze op de radar van grotere spelers verschijnen voor mogelijke overnames. In dit vervolg duiken we dieper in de wereld van smallcaps en belichten we 11 van onze favoriete smallcaps die de aandacht (zouden moeten) trekken van beleggers en analisten.

Overnamekoorts Nederlandse smallcaps

De hoge premies die in 2022 en 2023 geboden worden op Nederlandse smallcaps laten zien dat kopers bereid zijn diep in de buidel te tasten voor kwalitatief goede bedrijven. Dit is een teken dat er nog steeds veel geld in de markt is op zoek naar rendement, ondanks de onzekere tijden. In 2023 hebben de aandelen van Brill (+46% YTD), Ordina (+55% YTD), RoodMicrotec (+68% YTD), Lucas Bols (+71% YTD), en Beter Bed (+122% YTD) aanzienlijke stijgingen laten zien, aangedreven door opmerkelijke overnamebiedingen.

De strategische positie van een bedrijf kan ook een belangrijke rol spelen bij overnames. Bedrijven die een sterke positie hebben in een groeimarkt of die beschikken over unieke technologie of kennis, kunnen aantrekkelijk zijn voor kopers die op zoek zijn naar strategische uitbreiding. Juist smallcaps zijn daarom vaak interessant voor de koper die een (relatief) kleine concurrent wil overnemen.

De aandeelhoudersstructuur is eveneens van belang; een versnipperd aandeelhouderschap kan een overname bemoeilijken, terwijl een grootaandeelhouder juist een sturende rol kan spelen. Voor beleggers die willen profiteren van de overnametrend bij Nederlandse smallcaps is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de financiële positie en waardering van een bedrijf, maar ook naar de strategische positie en aandeelhoudersstructuur. In het overzicht van onze favoriete 11 Nederlandse smallcaps nemen we dit graag mee.

Brunel

Steevast ieder jaar op het lijstje overnamekandidaten van iedere analist: Brunel, een wereldwijd opererend bedrijf gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijke optie voor beleggers. Met een sterke aanwezigheid in diverse sectoren, waaronder olie en gas, engineering, IT en finance, biedt Brunel een gediversifieerd portfolio en toegang tot groeiende markten. Het bedrijf heeft een solide financiële basis en heeft consistent positieve resultaten laten zien, wat het vertrouwen van beleggers versterkt. Bovendien heeft Brunel een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige diensten en het aantrekken van top talent, wat bijdraagt aan de duurzame groei en het concurrentievoordeel van het bedrijf. Deze factoren maken Brunel een aantrekkelijke beleggingsoptie voor diegenen die op zoek zijn naar stabiliteit en groeipotentieel.

Hieronder de daggrafiek van aandeel Brunel sinds 2022. Vooral dit jaar presteert het aandeel goed en blijft goed liggen in de huidige marktcorrectie:

Naast de aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden, wordt Brunel ook gezien als een potentieel overnamekandidaat. Het bedrijf opereert in een industrie die momenteel consolidatie ondergaat, waarbij grotere spelers kleinere, gespecialiseerde bedrijven overnemen om hun dienstenaanbod uit te breiden en marktaandeel te vergroten. Brunel’s sterke marktpositie, gecombineerd met zijn uitgebreide netwerk en expertise in niche-sectoren, maakt het een aantrekkelijke prooi voor grotere bedrijven die op zoek zijn naar strategische overnames. Bovendien kan een overname Brunel toegang bieden tot extra middelen en klanten, wat de groei en ontwikkeling van het bedrijf verder kan versnellen. Al met al maakt de combinatie van solide financiële prestaties, groeipotentieel en overnamekansen Brunel een interessante optie voor zowel beleggers als grotere bedrijven in de industrie.

Fastned

Fastned, het toonaangevende Europese snellaadbedrijf, heeft in het derde kwartaal van 2023 een opmerkelijke groei en expansie doorgemaakt. De omzet uit oplaaddiensten steeg met 51%, en het netwerk faciliteerde één miljoen laadsessies, wat resulteerde in 128 miljoen elektrische kilometers en een besparing van 24,7 duizend ton CO2-uitstoot. Deze indrukwekkende cijfers benadrukken de positieve impact van Fastned op het milieu en de samenleving, en de trend zal naar verwachting doorzetten naarmate het bedrijf blijft groeien en uitbreiden.

Hieronder de daggrafiek van aandeel Fastned sinds 2022. Het aandeel bevindt zich bijna op de laagste koers van in twee jaar. Is it een moment om te bodemvissen?

Fastned heeft ook aanzienlijke vooruitgang geboekt in het uitbreiden van zijn Europese netwerk. Het bedrijf betrad nieuwe markten in Denemarken en Italië en won twee belangrijke percelen in de Deutschlandnetz-tender in Duitsland, wat het aantal Fastned-stations in het land in de komende vier jaar zal verdrievoudigen. Deze expansie is een belangrijke stap richting het doel van Fastned om tegen 2030 duizend laadstations in Europa te hebben. De overwinning in de Deutschlandnetz-tender bevestigt de kwaliteit van het snellaadconcept van Fastned en de expertise die het bedrijf in de afgelopen elf jaar heeft opgebouwd. Fastned blijft zich positioneren als een belangrijke speler in de Europese snellaadmarkt en zet grote stappen naar een duurzamere toekomst voor elektrisch rijden in Europa.

Fastned presenteert zich met zijn indrukwekkende groei en uitbreiding in de Europese snellaadmarkt als een aantrekkelijke overnamekandidaat voor grote olie- en energiebedrijven die hun portfolio willen diversifiëren en investeren in duurzame energiebronnen. De substantiële toename in omzet uit oplaaddiensten, het groeiende netwerk van laadstations, en de positieve milieu-impact maken Fastned tot een strategische keuze voor big oil en big energy bedrijven die streven naar innovatie en leiderschap in de energietransitie door hun aanwezigheid in de snelgroeiende markt van elektrisch vervoer te vergroten.

TomTom

TomTom, oorspronkelijk een Nederlands navigatiesysteem bedrijf, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde leider in locatiedata en technologie. De recente financiële resultaten van het derde kwartaal van 2023 tonen een stabiele financiële positie, met een toename in operationele omzet, vooral in de Automotive sector. Ondanks een daling in de Enterprise-omzet, blijft het bedrijf innoveren en groeien, zoals blijkt uit de lancering van nieuwe kaarten in belangrijke markten en een verbeterde brutowinstmarge. Echter, het bedrijf rapporteerde een nettoverlies, hoewel dit kleiner was dan het voorgaande jaar.

Hieronder de daggrafiek van aandeel TomTom sinds 2022. Het aandeel bevindt zich op de laagste koers van in twee jaar. Dappere beleggers zien juist nu kansen:

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor TomTom, met sterke partnerschappen in de automobielindustrie en investeringen in geavanceerde AI en conversatie-interfaces. Deze ontwikkelingen positioneren het bedrijf goed in een snel evoluerende technologiemarkt. Voor beleggers die bereid zijn de risico’s te nemen, biedt TomTom een interessante beleggingsmogelijkheid, gezien zijn aanpassingsvermogen, innovatiekracht en sterke positie in de automobielindustrie.

De stabiele financiële positie, sterke partnerschappen in de automobielindustrie, en voortdurende innovaties in AI en conversatie-interfaces maken van TomTom een strategische keuze voor bedrijven die hun positie in de snel veranderende technologiemarkt willen versterken en uitbreiden. De combinatie van TomTom’s technologische expertise en de groeiende markt voor navigatie- en locatiegebaseerde diensten biedt veelbelovende toekomstperspectieven en maakt het bedrijf tot een aantrekkelijke prooi voor potentiële overnames. Maar goed, dat doet het – net als Brunel – al jaren!

Nedap

Nedap, een vooraanstaand Nederlands technologie- en halfgeleiderbedrijf, heeft zich in de loop der jaren bewezen als een aantrekkelijke keuze voor beleggers. Met een indrukwekkende jaarlijkse omzetgroei van 26% en een stijging van de operationele winst van € 124 miljoen naar € 650 miljoen in zes jaar tijd, toont Nedap zijn financiële kracht en stabiliteit, zelfs binnen de cyclische halfgeleiderindustrie. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn sterke focus op innovatie, waarbij 12% van de omzet wordt geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Deze investeringen hebben geleid tot baanbrekende technologieën en oplossingen, waardoor Nedap een dominante speler op de markt is geworden.

Hieronder de daggrafiek van aandeel Nedap sinds 2022. Het aandeel beweegt stabiel zijwaarts, zonder last van de volatiliteit van de markt:

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Nedap, met verwachtingen van voortgezette groei en marktdominantie. In de eerste helft van 2023 realiseerde het bedrijf een omzet van € 134,4 miljoen, een stijging van 20% ten opzichte van het voorgaande jaar, en een operationele winst van € 16,1 miljoen. Samenvattend biedt Nedap een solide mix van financiële stabiliteit, innovatieve kracht en maatschappelijke verantwoordelijkheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor beleggers die op zoek zijn naar groeipotentieel en een bewezen staat van dienst.

Het feit dat gerenommeerde beleggingsfondsen zoals AddValue Fund van Willem Burgers en Value8 van Peter Paul de Vries Nedap in hun portefeuille hebben, onderstreept het vertrouwen in het groeipotentieel en de stabiliteit van het bedrijf. Dat hebben deze smallcap-ervaringsdeskundigen niet voor niets!

Kendrion

Kendrion onderscheidt zich in de wereld van aandelenbeleggingen als een aantrekkelijke optie, met name door zijn groeiambities in China en diversificatie in verschillende sectoren. Het bedrijf streeft ernaar zijn omzet in China in vier jaar te verdubbelen naar minimaal € 100 miljoen, wat getuigt van een sterke focus op expansie en marktpenetratie. Financieel gezien ziet de toekomst van Kendrion er rooskleurig uit, ondanks zorgen over het herstel in de automobieldivisie. Het bedrijf mikt op een winst van ongeveer € 1,90 per aandeel in 2025, wat neerkomt op een aanzienlijke groei van 30% in de winst per aandeel. Deze prognose is gebaseerd op een voorzichtige EBITDA-marge van 13%.

Hieronder de daggrafiek van aandeel Kendrion sinds 2022. Het aandeel is gezakt naar het laagste punt in deze periode. Dit lijkt juist mogelijkheden te bieden voor wie nu durft en de echte waarde ziet:

Op de beurs lijkt Kendrion momenteel ondergewaardeerd met een koers van ongeveer € 12. Analisten voorspellen een potentiële waarde van € 27,50 per aandeel in 2025, wat een aantrekkelijke investeringskans biedt. Het bedrijf zet bovendien sterk in op duurzaamheid en innovatie, wat niet alleen bijdraagt aan een vermindering van de ecologische voetafdruk, maar ook een concurrentievoordeel kan opleveren. Samenvattend biedt Kendrion een interessante mix van groeipotentieel, waarde en toewijding aan duurzaamheid en innovatie, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor beleggers.

Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen, een prominente speler in de Nederlandse bankensector, heeft indrukwekkende halfjaarcijfers voor 2023 gepresenteerd, waarmee het zijn stabiliteit en groeipotentieel benadrukt. Met een nettowinst van € 51,8 miljoen en een netto-instroom in AuM van € 3,2 miljard, toont de bank aan dat het vertrouwen van klanten sterk is. De solide kapitaalpositie, met een kapitaalratio van 21,6%, stelt Van Lanschot Kempen in staat om een kapitaalteruggave van € 2,00 per aandeel voor te stellen. Maarten Edixhoven, voorzitter van de Raad van Bestuur, benadrukt het klantenvertrouwen en de focus op groei, ondanks de uitdagende economische en geopolitieke omstandigheden.

Hieronder de daggrafiek van aandeel Van Lanschot Kempen sinds 2022. Het aandeel beweegt met de algehele markt mee en staat dit jaar nog op een leuke plus:

De bank zet stappen naar een solide toekomst met de integratie van Mercier Vanderlinden in België en voorbereidingen voor de integratie van het Robeco online beleggingsplatform in Nederland. Tegelijkertijd positioneert de bank zich als een aantrekkelijke overnamekandidaat, met zijn unieke combinatie van traditionele waarden en moderne dienstverlening, wat de aandacht kan trekken van grotere financiële instellingen die hun aanwezigheid in de Benelux willen versterken. We benoemden, samen met andere Europese analisten, al eerder Van Lanschot Kempen als overnamekandiaat.

DGB Group

De  CO₂-markt wordt gezien als een veelbelovende sector met een verwachte sterke groei richting 2030, aangedreven door bedrijven die streven naar net zero en een toenemende vraag naar CO₂-Emissierechten. Verschillende prominente analisten van EY, McKinsey, BCG, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Wood Mackenzie, en PwC, hebben hun projecties en visies gedeeld, variërend van een conservatieve schatting van $30 miljard tot een optimistische $100 miljard marktwaarde in 2030.

Dutch Green Business Group N.V., kortweg DGB Group, heeft zich gepositioneerd als een invloedrijke speler in deze markt met wereldwijde projecten die bijdragen aan emissiereductie, biodiversiteit en natuurherstel. Ze genereren bij DGB CO₂-Emissierechten uit natuurprojecten en bieden ook adviesdiensten aan andere bedrijven in de CO₂-markt. Met een groeiende projectenportefeuille en toenemende vraag naar hoogwaardige CO₂-Emissierechten uit natuur, is DGB goed gepositioneerd om een belangrijke rol te spelen in de strijd tegen klimaatverandering.

Hieronder de daggrafiek van aandeel DGB Group sinds 2022. Ondanks de groei in de projectenpijplijn deze periode, is het aandeel gezakt tot het laagste punt:

De uitgebreide pijplijn van DGB omvat 19 projecten, waarvan er 7 grootschalige initiatieven zijn die actief in ontwikkeling en beheer zijn, terwijl de overige zich in voorbereidende fasen bevinden. Deze sterke projectenpijplijn is wat het bedrijf interessant maakt, DGB is strategisch gepositioneerd om meer dan 44,9 miljoen CO₂-Emissierechten te genereren. Alle projecten worden geverifieerd door onafhankelijke externe partijen en met deze aantallen is DGB in de sector een van de grotere spelers. DGB verwacht dat de bruto verkopen van CO₂-Emissierechten de komende tien jaar zullen toenemen naar € 79,8 miljoen tot € 160,8 miljoen en meer dan € 327 miljoen zullen bedragen over de gehele looptijd van de projectpijplijn.

De 44,9 miljoen CO₂-Emissierechten staan op de balans gewaardeerd, maar de (verkoop)prijs speelt een grote rol in het bepalen van de echte waarde. Bij een daling van de CO₂-Emissierechten naar € 5, genereert DGB slechts een potentiële cashflow van 44,9 x 5 = € 224 miljoen. Anderzijds, als de koers van de CO₂-Emissierechten stijgt tot boven de € 100, zoals de analisten verwachten, zal dit ongetwijfeld moeten leiden tot een feestelijke stemming bij DGB en hun aandeelhouders.

ForFarmers

ForFarmers, een toonaangevende speler in de diervoederindustrie, laat zien dat het ondanks uitdagende marktomstandigheden sterk en veerkrachtig blijft. In de eerste helft van 2023 heeft het bedrijf een duidelijke strategie geïmplementeerd, gericht op kostenbesparing, kwaliteitsverbetering en het versterken van de lokale marktpositie. CEO Pieter Wolleswinkel benadrukt het belang van deze strategie, die al vruchten begint af te werpen. De focus op kwaliteit van voer en het bieden van concurrerende verkoopprijzen hebben geresulteerd in een sterke marktpositie. Bovendien heeft ForFarmers belangrijke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, met initiatieven om de koolstofvoetafdruk te verminderen en samen te werken met boeren en ketenpartners voor een duurzamere toekomst.

Hieronder de daggrafiek van aandeel ForFarmers sinds 2022. Het aandeel is bijna gezakt naar het laagste punt in deze periode. Wie kijkt door de huidige donkere wolken en ziet de zon?

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor ForFarmers. Met de recente overname van Piast in Polen versterkt het bedrijf zijn positie in deze groeimarkt, wat bijdraagt aan de langetermijnstrategie en groeipotentieel. De resultaten in verschillende geografische clusters, zoals Duitsland/Polen en het Verenigd Koninkrijk, zijn bemoedigend en tonen aan dat de ingezette koers de juiste is. ForFarmers is vastbesloten om een constructieve bijdrage te leveren aan de sector en haar stakeholders, met toegewijde medewerkers die zich inzetten voor het welzijn van dieren en een duurzame toekomst. Het bedrijf is klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en haar positie als marktleider verder te versterken.

TKH

TKH Group, een Nederlandse multinational, onderscheidt zich in de aandelenmarkt als een stabiel en innovatief bedrijf, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor beleggers. Het bedrijf, gevestigd in Haaksbergen, is actief in diverse sectoren zoals telecom, bouw, en industriële productie, en staat bekend om zijn hoogwaardige technologische oplossingen. Met een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en een toewijding aan duurzaamheid, streeft TKH ernaar om technologisch voorop te lopen. De financiële prestaties van het bedrijf zijn indrukwekkend, met een gestage groei en een solide balans, wat vertrouwen geeft in de toekomstige groei en innovatie van het bedrijf.

Hieronder de daggrafiek van aandeel TKH sinds 2022. Het valt op dat het aandeel vorig jaar slecht presteerde en nu, na een goede start, opnieuw wegzakt:

TKH bevindt zich in een uitstekende positie om te profiteren van de groei in snelgroeiende industrieën zoals smart cities, duurzame energie, en industriële automatisering. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van bestaande producten en diensten, waardoor het goed gepositioneerd is om te profiteren van de digitale transformatie in vele industrieën.

Acomo

Amsterdam Commodities (Acomo), een beursgenoteerd bedrijf op Euronext Amsterdam dat zich specialiseert in natuurlijke voedselproducten en ingrediënten, heeft in de eerste helft van 2023 indrukwekkende financiële resultaten laten zien. Met een aangepaste EBITDA van € 49,8 miljoen en een sterke kasstroom van € 54,2 miljoen, toont Acomo zijn solide prestaties in de meeste segmenten, ondanks de wisselende marktomstandigheden. Hoewel de gerapporteerde EBITDA van € 45,3 miljoen lager was dan de € 56,1 miljoen in H1 2022, voornamelijk vanwege negatieve cacao hedging resultaten, heeft het bedrijf een toename gezien in de aangepaste brutowinstmarge naar 13,6% ten opzichte van 13,2% in het voorgaande jaar. Bovendien heeft Acomo een dubbelcijferige EBIT-groei laten zien in segmenten zoals Specerijen & Noten, Eetbare Zaden en Voedseloplossingen in vergelijking met het voorgaande jaar. Het tussentijdse dividend is vastgesteld op € 0,40 per aandeel, in lijn met voorgaande jaren.

Hieronder de daggrafiek van aandeel Acomo sinds 2022. Weinig spektakel in de koers in de periode:

Deze positieve resultaten onderstrepen de financiële stabiliteit en het groeipotentieel van Acomo. De voortdurende investeringen in innovatie en de strategische focus op duurzaamheid en ethiek maken Acomo een aantrekkelijke beleggingsoptie. Beleggers die op zoek zijn naar een bedrijf met een bewezen staat van dienst en solide financiële prestaties zouden Acomo zeker in overweging moeten nemen.

Ebusco

Ebusco, een prominente speler in de elektrische busindustrie, presenteert zich als een aantrekkelijke kans voor contrair beleggers, gezien de aanzienlijke daling van meer dan 75% in de aandelenprijs sinds de beursgang. Ondanks de uitdagingen in de eerste helft van 2023, zijn er talrijke positieve signalen die wijzen op een potentieel herstel en groei op de lange termijn. Let op, lange termijn..!

Hieronder de daggrafiek van aandeel Ebusco sinds 2022. Het aandeel is dit jaar gezakt naar een nieuw dieptepunt:

De onderneming heeft succesvol de eerste Ebusco 3.0 bussen uit de seriele productie geleverd, die blijk geven van uitstekende voertuigprestaties. Dit, samen met het winnen van belangrijke orders van gerenommeerde vervoersbedrijven zoals Qbuzz, SWEG en Keolis, toont aan dat Ebusco een sterke positie in de markt behoudt en vertrouwen geniet van haar klanten. Bovendien heeft het bedrijf proactief gereageerd op productie-uitdagingen door samenwerkingen aan te gaan met busassemblagepartners in Europa en Azië, wat niet alleen de productiecapaciteit verhoogt, maar ook bijdraagt aan een verbetering van de operationele prestaties.

Financieel gezien heeft Ebusco strategische stappen ondernomen om haar liquiditeitspositie te versterken, waaronder het veiligstellen van een financieringsfaciliteit van € 41,5 miljoen. Dit, in combinatie met de verwachting van een aanzienlijke verbetering in het operationele resultaat in de tweede helft van 2023 en een significante toename van de verkoop over het hele jaar vergeleken met 2022, creëert een solide basis voor toekomstige groei. Voor beleggers die op zoek zijn naar kansen in een markt die tekenen van herstel vertoont, biedt Ebusco een aantrekkelijke optie. Met een duidelijke strategie, sterke marktpositie en proactieve benadering van uitdagingen, is Ebusco goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende trend naar elektrisch vervoer en biedt het een veelbelovende kans voor contrair beleggers. Het concern ging immers voor € 1,3 miljard naar de beurs (koers € 23) en is nu voor minder dan € 6 te koop…

Conclusie

In de dynamische wereld van de Nederlandse beurs zijn smallcaps een interessante optie voor beleggers die op zoek zijn naar groeipotentieel en diversificatie in hun portefeuille. Deze bedrijven, hoewel ze nadrukkelijk meer risico met zich meebrengen, bieden vaak unieke kansen en kunnen, indien zorgvuldig geselecteerd, aanzienlijke rendementen opleveren. In dit artikel hebben we 11 smallcaps uitgelicht die opvallen door hun financiële stabiliteit, innovatiekracht, en groeipotentieel.

Voor beleggers die bereid zijn om de tijd te nemen om deze bedrijven grondig te onderzoeken en de volatiliteit van smallcaps te accepteren, kunnen ze een waardevolle toevoeging zijn aan de portefeuille. Het is echter belangrijk om een gediversifieerde portefeuille te behouden en niet al te veel risico te nemen met smallcaps.

Meer beursupdates Aandelen

To Top