Home » Laatste updates » Update over het Aandeel Nvidia binnen onze Beleggingsportefeuille

Update over het Aandeel Nvidia binnen onze Beleggingsportefeuille

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

Nvidia heeft recentelijk indrukwekkende prestaties laten zien, zoals blijkt uit hun laatste kwartaalcijfers. Voor het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2024 rapporteerde Nvidia een omzetstijging van maar liefst 265% jaar op jaar tot $22.1 miljard, ruim boven de verwachtingen van analisten. De aangepaste winst per aandeel steeg met 486% naar $5.16, eveneens ruim boven de consensus. Over het hele jaar zag Nvidia een omzetstijging van 126% naar $60.9 miljard, met een aanzienlijke versnelling van de groei vergeleken met het voorgaande jaar. Deze cijfers onderstrepen de sterke positie van Nvidia in de snelgroeiende markt voor AI en datacenterchips.

Verder lezen? Ontgrendel toegang tot exclusieve Beurstips!

Word nu abonnee krijg direct toegang tot onze deskundige portefeuille, exclusief ontworpen voor de slimme belegger. Onze premium content geeft je de voorsprong die je nodig hebt in de dynamische wereld van beleggen. Mis deze kans niet om je beleggingsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Word nu direct abonnee →

Ben je al abonnee?

Log hieronder in om direct toegang te krijgen tot jouw exclusieve beleggingsinzichten. Welkom terug bij jouw portaal voor premium beleggersinformatie.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV