Home » Laatste updates » 7 zaken die u nog niet wist over virtual reality

7 zaken die u nog niet wist over virtual reality

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

Waarschijnlijk weet u al het één en ander over de Virtual Reality wereld, en anders kunt u hier een artikel lezen. Maar wij hebben hier voor u 7 zaken op een rijtje gezet waar zelfs de meest fanatieke gamer geen benul van heeft.

  1. Goldman Sachs verwacht dat de virtual reality (VR) industrie in 2025 zo’n 80 miljard dollar waard zal zijn.
  2. Het eerste bedrijf dat een virtual reality systeem uitbracht, was Oculus VR. Dit bedrijf werd in 2014 opgekocht door Facebook voor twee miljard dollar.
  3. Over virtual reality werd al in 1860 nagedacht, maar het duurde nog een eeuw voordat überhaupt iets werd uitgebracht wat in de buurt kwam van virtual reality.
  4. Virtual reality wordt ook veel gebruikt voor militaire en medische doeleinden. De Amerikaanse overheid is hier koploper in.
  5. De technologie van virtual reality is niet uitgevonden door één persoon, maar in de loop van de jaren hebben verschillende mensen hun bijdrage geleverd aan de technologie.
  6. Er zijn zo’n 114 miljoen actieve gebruikers van virtual reality wereldwijd en dit getal gaat alleen nog maar groeien de komende jaren.
  7. De belangrijkste bedrijven op dit moment in de virtual reality industrie zijn Facebook, Google en Sony.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV