Home » Laatste updates » Waarom nu investeren in Apple-aandelen? Twee overtuigende redenen!

Waarom nu investeren in Apple-aandelen? Twee overtuigende redenen!

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

Apple, een technologiegigant, heeft onlangs enkele financiële tegenslagen ervaren. Echter, er zijn overtuigende redenen om te geloven dat het bedrijf op het punt staat een sterke comeback te maken. Hier zijn twee redenen waarom het nu een goed moment kan zijn om te investeren in Apple-aandelen.

1. De lancering van de nieuwe iPhone

Zoals elk jaar houdt Apple in september een productevenement waar het de volgende iPhone aankondigt. Dit jaar is het evenement genaamd “Wonderlust” en vindt het plaats op 12 september. Volgens geruchten zal de nieuwe generatie smartphones een USB-C oplaadpoort gebruiken in plaats van Lightning, wat het voor consumenten gemakkelijker maakt om opladers uit te wisselen met andere apparaten. Bovendien zullen er waarschijnlijk snellere modemchips, verbeterde camera’s en nog veel meer zijn. Ondanks een daling van 2% in de iPhone-omzet in Q3 2023, is er optimisme over de toekomstige verkoop vanwege deze nieuwe lanceringen.

2. Enorm potentieel op de lange termijn

Apple staat bekend om zijn dominantie in de consumententechnologiemarkt. Dit zal waarschijnlijk hun uitbreiding naar snelgroeiende industrieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en virtual/augmented reality (VR/AR) ondersteunen. Beide sectoren worden naar verwachting jaarlijks met meer dan 30% gegroeid tot 2030. Apple’s recente lancering van de VR/AR-headset, de Vision Pro, in juni versterkt dit potentieel. Hoewel het product wordt gelanceerd tegen een prijs van $3.499, is de verwachting dat toekomstige versies goedkoper zullen zijn, waardoor het voor meer consumenten toegankelijk wordt. Bovendien breidt Apple zijn AI-aanbod gestaag uit, wat wijst op een rooskleurige toekomst voor het bedrijf in deze sector.

Conclusie

Hoewel Apple enkele financiële uitdagingen heeft gehad, zijn er sterke indicatoren die suggereren dat het bedrijf goed gepositioneerd is voor toekomstige groei. Of het nu de lancering van de nieuwe iPhone is of hun uitbreiding naar nieuwe technologische gebieden, er zijn genoeg redenen om optimistisch te zijn over de toekomst van Apple. Als je overweegt te investeren, is het altijd raadzaam om grondig onderzoek te doen en te overwegen welke investeringen het beste bij je financiële doelen passen.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV