Connect with us

We verzilveren de winst van+946% door verkoop aandele Nvidia

Aandelen

We verzilveren de winst van+946% door verkoop aandele Nvidia

In april 2020, te midden van de wereldwijde onzekerheden veroorzaakt door de pandemie, zagen we een gouden kans in de markt en besloten te investeren in NVIDIA, toen geprijsd op slechts $72.83 per aandeel.

Fast-forward naar nu – april 2024 – de koers van NVIDIA heeft een astronomische hoogte van $762.00 bereikt. Dit is een succesverhaal van visionair beleggen dat een kolossale winst van +946% heeft opgeleverd!

Toen de wereld stil stond, bewoog onze beleggersintuïtie sneller dan ooit. NVIDIA, de leider in AI-chip technologie, stond klaar om de wereld te veroveren – en dat deed het ook!

Hun baanbrekende A100 en H100 processors domineerden de markt, en de vraag van giganten als Meta, Amazon en Microsoft zorgde voor een ongekende stijging van NVIDIA’s marktwaarde.

Nu, in 2024, met een winst van 946% onder de riem, lijkt het misschien het einde van een tijdperk nu we onze aandelen verzilveren, maar in werkelijkheid is het een strategische zet naar een nieuw begin.

De beslissing om winsten bij NVIDIA van tafel te halen is niet vanwege een gebrek aan vertrouwen in AI’s toekomst—die is sterker dan ooit.

Het is echter omdat de smallcap sector, die lange tijd is achtergebleven, nu rijp is voor de pluk. De kans om “de volgende NVIDIA” te vinden, misschien wel twee, is te verleidelijk om te negeren.

Van NVIDIA naar Smallcaps: Het Jagen op Nieuwe Giganten

De switch van de AI-gigant NVIDIA naar AI-smallcaps is gebaseerd op een duidelijk inzicht: de markt voor smallcaps is momenteel ondergewaardeerd en biedt immense groeipotentieel.

Met kapitaal vrijgemaakt uit de verkoop van NVIDIA-aandelen, zijn we perfect gepositioneerd om te investeren in nieuwe innovatieve bedrijven die de “NVIDIA’s” van morgen kunnen worden. Dit is geen stap terug, maar een sprong vooruit naar nieuwe hoogtes.

Wat betekent dit voor onze abonnees?

Voor iedereen die zojuist een proefabonnement is gestart, voor potentiële abonnees en huidige volgers van onze nieuwsbrief, is deze transactie een krachtig bewijs van strategisch beleggen en timing.

Onze ervaring en succes met NVIDIA zijn slechts het begin. Nu richten we ons vizier op een aantal AI-smallcaps, klaar om gelijkaardige of zelfs grotere successen te repliceren.

Dit is niet zomaar een exit uit NVIDIA; het is een strategische herpositionering om te kapitaliseren op de volgende golf van marktleiders. NVIDIA was slechts het begin – de toekomst ligt open voor de dapperen die durven te dromen en te doen. Let’s find the next NVIDIA, or two!

Meer beursupdates Aandelen

To Top