Home » Laatste updates » Na +62,5% in 2023. Nu +14,9% in 2024 (tot dusver!)

Na +62,5% in 2023. Nu +14,9% in 2024 (tot dusver!)

by de Redactie
0 comment


Onze strategie op de beurs is simpel en succesvol. Daarom behalen we jaar in jaar uit goede resultaten met onze portefeuille.

Ieder jaar starten we met € 100.000. De portefeuille bestaat uit 25 groeiaandelen gespreid over verschillende markten en sectoren.

Onze missie is duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Op dit moment kunt u op proef abonnee worden en 24/7 exclusieve toegang ontvangen tot onze selectie top 25 aandelen. Dit betekent 3 maanden proberen voor slechts €9,99! Klik hier om direct te starten.

Maar hoe kunt u beoordelen of dit abonnement iets voor u is? Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst (dat moeten we er natuurlijk bij vermelden), maar we zijn trots op onze historische prestaties van onze zorgvuldig samengestelde portefeuille.

Onze strategie, gericht op zowel stabiliteit als groei, heeft geresulteerd in indrukwekkende resultaten die de marktgemiddelden vaak overtreffen. Laat onze prestaties u begeleiden in uw besluit om deel uit te maken van onze exclusieve beleggingsgemeenschap.

Vorig jaar behaalden we een rendement van +62,53% over de gehele portefeuille. De absolute topper was het aandeel Nvidia met een rendement van +236.49%.

Dit jaar, in 2024, staat het rendement op +14,85%. De best presterende aandelen uit onze selectie zijn:


Zeg eens eerlijk, kent u analisten die u over deze aandelen hebben verteld? We zijn benieuwd…
Wij specialiseren ons namelijk als een van de weinigen in het identificeren van aandelen die buiten de radar vallen van de gemiddelde belegger, waaronder veelbelovende small caps en unieke kansen in opkomende markten en Amerika. Dit geeft u de mogelijkheid om te beleggen in potentieel ondergewaardeerde bedrijven voordat ze worden opgepikt door het grote publiek.

Misschien hebt u tot nu toe getwijfeld of onze dienst wel iets voor u is. Maar waarom blijft u aan de zijlijn staan terwijl andere abonnees al profiteren van onze marktinzichten?

We willen u graag uitnodigen om 3 maanden te proberen. Klik simpelweg op de onderstaande link, schrijf u in voor onze trial en u bent binnen enkele minuten klaar om te beginnen!

Word abonnee en ontvang 24/7 exclusieve toegang tot onze selectie top 25 aandelen. Nu 3 maanden op proef voor slechts €9,99!

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV