Home » Laatste updates » Twee meesterbeleggers nu beiden enthousiast over dit aandeel…

Twee meesterbeleggers nu beiden enthousiast over dit aandeel…

by de Redactie
0 comment

David Tepper en Michael Burry, kent u ze?

David Tepper is de oprichter en eigenaar van Appaloosa Management, een hedgefonds dat bekend staat om zijn indrukwekkende rendementen en strategische beleggingen.

Michael Burry is de oprichter van Scion Asset Management, beroemd geworden door zijn winstgevende weddenschap tegen de Amerikaanse huizenmarkt voorafgaand aan de subprime hypotheekcrisis.

David heeft een geschat vermogen van $20 miljard, opgebouwd door slimme en strategische investeringen door de jaren heen. Michael heeft ook aanzienlijke rijkdom vergaard door zijn succesvolle beleggingsstrategieën.

Beiden staan bekend om hun gedurfde en contrair beleggingsstrategieën, waarbij ze vaak investeren in sterk ondergewaardeerde activa. Michael Burry verkreeg bovendien faam door zijn belegging in credit default swaps tegen de huizenmarkt, zoals beschreven in het boek en de gelijknamige film “The Big Short.”

Dit zijn mannen die zich richten op bedrijven die ondergewaardeerd zijn of die door tijdelijke problemen zijn getroffen, in de verwachting dat hun waarde op lange termijn zal herstellen. Ze staan bekend om de gedetailleerde analyses en de voorkeur voor waardeaandelen die veelal onder de radar van andere beleggers blijven.

Vanwege de scherpe inzichten en het succesvolle track record van deze heren, houden wij ze nauwlettend in de gaten.

Het gebeurt niet vaak dat beiden op hetzelfde moment over hetzelfde aandeel spreken. Dan hebben we echt te maken met een ware ontdekking…

Als zowel Tepper als Burry hun gewicht in de schaal leggen, dan moeten we een kijkje nemen. En dat deden we…

We hebben de laatste weken de jaarverslagen van het laatste decennium doorgenomen en we begrijpen nu volledig waarom deze zwaargewichten het met elkaar eens zijn.

Het bedrijf wordt verhandeld tegen een forward K/W-ratio van slechts 10,5, een uitzonderlijk lage waardering voor een sterk groeiend miljardenbedrijf.

De aanzienlijke kaspositie van $85,5 miljard biedt bovendien enorme flexibiliteit voor investeringen en aandeleninkoop.

We hebben de analyse klaar en zijn er helemaal over uit. Op basis van technische analyse is NU het moment om mee te doen. Nu instappen betekent profiteren van een uniek moment waarin dit aandeel tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar is.

Met de steun van meesterbeleggers zoals Tepper en Burry, en de stimulerende economische maatregelen in de regio, lijkt dit het perfecte moment om te investeren. Ons koersdoel ligt +275% boven het huidige niveau. Wilt u vanmiddag horen welk aandeel we kopen? Word abonnee!

Word abonnee en ontvang 24/7 exclusieve toegang tot onze selectie top 25 aandelen. Nu 3 maanden op proef voor slechts €9,99!

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV