Home » Laatste updates » Groen obligatie beleggen met MisterGreen

Groen obligatie beleggen met MisterGreen

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

In de huidige tijd waarin duurzaamheid en groene initiatieven steeds belangrijker worden, biedt MisterGreen een unieke kans voor beleggers om bij te dragen aan een groenere toekomst. Hier is een overzicht van wat MisterGreen te bieden heeft op het gebied van groen beleggen:

Investeren in Elektrisch Rijden

MisterGreen maakt het mogelijk om te investeren in de transitie naar elektrisch rijden in Nederland. Door te investeren in MisterGreen, draag je bij aan een jaarlijkse besparing van 7 miljard gram CO2 dankzij hun Europese vloot.

Aantrekkelijk Rendement

Beleggers kunnen rekenen op een rente van 7,5% per jaar met een looptijd van 4 jaar. De minimale deelname begint vanaf EUR 500.

MisterGreen heeft al meer dan €18 miljoen aan obligaties uitgegeven en heeft een indrukwekkende vloot in verschillende Europese landen. Bovendien heeft het bedrijf een gestage groei laten zien in omzet, met een omzet van € 46 miljoen in 2022.

MisterGreen heeft een duidelijke missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen. Ze streven ernaar om het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit volledig te elimineren.

Conclusie

Voor beleggers die op zoek zijn naar een duurzame investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement, biedt MisterGreen een uitstekende kans. Door te investeren in MisterGreen draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar profiteer je ook van een solide rendement.

Obligaties van MisterGreen worden uitgegeven via DuurzaamInvesteren.nl, het grootste Nederlandse investeringsplatform voor duurzame projecten. Hier kunnen beleggers transparant alle relevante informatie vinden en beslissen in welke duurzame projecten ze willen investeren.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV