Home » Laatste updates » Gespreid Beleggen in Sterke MKB-sectoren met NMP Fixed Income Participaties

Gespreid Beleggen in Sterke MKB-sectoren met NMP Fixed Income Participaties

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

Beleggen in het MKB is een aantrekkelijke optie voor velen die op zoek zijn naar diversificatie in hun portefeuille. NMP Fixed Income Participaties biedt een unieke kans om te investeren in een geselecteerde MKB-portefeuille, met een focus op sterke sectoren en familiebedrijven.

Wat biedt NMP Fixed Income Participaties?

  1. Aantrekkelijk Rendement: Beleggers kunnen een aanlooprendement verwachten van 7% tot 9% op jaarbasis. Daarnaast is er een winstdeling van maximaal 85%, wat het totale streefrendement op jaarbasis tussen de 14,9% en 17,3% brengt.
  2. Sterke Dekkingsgraad: NMP legt de nadruk op een solide dekkingsgraad, wat bijdraagt aan de zekerheid van de investering.
  3. Investeringsfocus: De focus ligt op groeisectoren binnen het MKB, zoals IT, E-commerce, Digital Marketing en Omnichannel handel.
  4. Geen Bankfinanciering: Het fonds sluit bankfinanciering uit, wat betekent dat er geen aflossingsdruk is. Dit zorgt ervoor dat de belangen van de beleggers altijd voorop staan.
  5. Periodieke Uitkeringen: Beleggers kunnen periodieke uitkeringen uit hun participaties verwachten, wat zorgt voor een regelmatige cashflow.

Waarom kiezen voor NMP Fixed Income Participaties?

Het unieke aan NMP is de combinatie van een aantrekkelijk rendement en de mogelijkheid om te investeren in sterke MKB-sectoren. Door te kiezen voor NMP, investeer je niet alleen in bedrijven met groeipotentieel, maar draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van het Nederlandse MKB.

Daarnaast biedt NMP transparantie en duidelijkheid over de investeringsstrategie, waardoor beleggers een goed inzicht hebben in waar hun geld naartoe gaat.

Conclusie

Voor beleggers die op zoek zijn naar een solide investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement, biedt NMP Fixed Income Participaties een uitstekende kans. Met een focus op sterke MKB-sectoren en een duidelijke investeringsstrategie is het een waardevolle toevoeging aan elke beleggingsportefeuille.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV