Home » Laatste updates » Obligaties in Vermogensbeheer bij OHV

Obligaties in Vermogensbeheer bij OHV

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

In een wereld waar rentes snel stijgen en de spaarrente slechts geleidelijk volgt, biedt OHV Vermogensbeheer een aantrekkelijke oplossing voor beleggers: het beleggen in obligaties. Hier is een overzicht van wat OHV te bieden heeft op het gebied van obligatiebeleggingen:

Obligaties voor Koopkrachtbehoud

Met wereldwijde rentestijgingen en een spaarrente die traag reageert, is er een grotere kans dat rentes in de nabije toekomst verder zullen stijgen. Dit komt vooral door de uitdagingen van inflatiebeheersing. Obligaties anticiperen op deze beweging en kunnen hiervan profiteren.

Uitgebreide Obligatiekeuze bij OHV

Terwijl veel aanbieders beperkt zijn in hun obligatieaanbod, biedt OHV de mogelijkheid om alle uitstaande obligaties te kopen en verkopen. Dit stelt de portfoliomanagers van OHV in staat om de juiste obligaties te selecteren die passen bij de behoeften van de belegger.

Aanpassing aan Uw Behoeften:

Afhankelijk van uw beleggingsdoelen, zoals vermogensbehoud, kan OHV obligaties met een kortere looptijd selecteren. Deze obligaties zijn minder volatiel bij renteschommelingen.

OHV biedt uitgebreide informatie over verschillende aspecten van obligaties, waaronder:

  • Wat zijn obligaties?
  • Hoe worden obligaties verhandeld?
  • OHV’s selectiebeleid voor obligaties.
  • De voordelen van inschrijving op emissies via de handelsdesk van OHV.

Conclusie

Voor beleggers die op zoek zijn naar een manier om hun koopkracht op peil te houden in een veranderende renteomgeving, biedt OHV Vermogensbeheer een solide en transparante oplossing met hun obligatiebeleggingsmogelijkheden. Met een uitgebreid aanbod en deskundige begeleiding is OHV een uitstekende keuze voor obligatiebeleggers.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV