Connect with us

Portefeuille

De kunst van beleggen draait om het samenstellen van een portefeuille die is ontworpen om een optimaal rendement te behalen. We zien de potentie van groeiaandelen op de beurs, vooral omdat ze op de lange termijn aanzienlijke rendementen bieden wanneer de juiste selectie wordt gemaakt. Onze beleggingsfilosofie is verankerd in deze kernprincipes:

  • Analyse: Cijfers liegen niet! We baseren beslissingen op feitelijke aantoonbare gegevens.
  • Spreiding: De portefeuille bestaat altijd uit exact 25 beleggingen.
  • Volatiliteit: We blijven standvastig, zelfs tijdens marktvolatiliteit, en laten ons niet leiden door kortetermijnschommelingen.
  • Winnaars en verliezers: We laten onze winnaars lopen en kappen onze verliezen af.
  • Termijn: Onze focus ligt op langetermijnrendementen, niet op snelle winsten.

Dankzij deze benadering streven we ernaar om een consistent en groeiend rendement te behalen. Hieronder vindt u een overzicht van onze huidige beleggingsportefeuille. Klik op de aandelen voor gedetailleerde informatie en argumentatie achter de koop.

Beleggingen in de portefeuille:

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als financieel advies, beleggingsadvies of aanbeveling om in bepaalde effecten te beleggen, en het mag niet worden beschouwd als een aanbod of uitnodiging om effecten te kopen of te verkopen.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, en de waarde van beleggingen kan zowel stijgen als dalen. Er is geen garantie dat de beleggingsdoelstellingen van een portefeuille zullen worden bereikt, en u kunt (een deel van) uw ingelegde kapitaal verliezen. Het is belangrijk dat u uw eigen onderzoek doet of advies inwint bij een professionele financiële adviseur voordat u beslissingen neemt met betrekking tot uw financiën.

De informatie op deze website is gebaseerd op bronnen die betrouwbaar worden geacht, maar de nauwkeurigheid en volledigheid ervan kan niet worden gegarandeerd. De meningen en strategieën die op deze website worden uitgedrukt, zijn die van de auteurs en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Deze website kan links bevatten naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of het privacybeleid van deze externe websites.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.

To Top
Spring naar toolbar Uitloggen