Home » Rendement

Rendement

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen. Op deze pagina vindt u een gedetailleerd overzicht van onze historische prestaties, waaronder specifieke rendementen die we hebben behaald met onze zorgvuldig samengestelde portefeuille. 

Onze strategie, gericht op zowel stabiliteit als groei, heeft geresulteerd in indrukwekkende resultaten die de marktgemiddelden vaak overtreffen. Hier delen we niet alleen onze successen, maar ook de meest recente transacties tot deze resultaten hebben geleid. Laat onze prestaties u begeleiden in uw besluit om deel uit te maken van onze exclusieve beleggingsgemeenschap.

Resultaten portefeuille

Onderstaand een overzciht van het rendement behaald door de resultaten van de aandelen.

Jaar Rendement Beste aandeel Aantal mutaties
2024 +14,85% (YTD) Bekend bij abonnees 2
2023 +62,53% Nvidia +236.49% 6
Alle resultaten zijn exclusief transactiekosten.

Wij specialiseren ons in het identificeren van aandelen die buiten de radar vallen van de gemiddelde belegger, waaronder veelbelovende small caps en unieke kansen in opkomende markten en Amerika. Dit geeft u de mogelijkheid om te beleggen in potentieel ondergewaardeerde bedrijven voordat ze worden opgepikt door het grote publiek.

Recente transacties:

Op deze pagina (klik hier) kunt u de volledige portefeuille zien. We starten ieder jaar met € 100.000 en herbalanceren de portefeuille ieder kwartaal.

Hieronder vindt u de meest recente mutaties in de portefeuille:

Verder lezen? Ontgrendel toegang tot exclusieve Beurstips!

Word nu abonnee krijg direct toegang tot onze deskundige portefeuille, exclusief ontworpen voor de slimme belegger. Onze premium content geeft je de voorsprong die je nodig hebt in de dynamische wereld van beleggen. Mis deze kans niet om je beleggingsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Word nu direct abonnee →

Ben je al abonnee?

Log hieronder in om direct toegang te krijgen tot jouw exclusieve beleggingsinzichten. Welkom terug bij jouw portaal voor premium beleggersinformatie.

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV