Home » Laatste updates » Beleggen in de zelfrijdende auto

Beleggen in de zelfrijdende auto

by Redactie Beleggen.TV
0 comment

Voor sommige mensen is de zelfrijdende auto een schrikbeeld, voor anderen het welkome resultaat van de voorsprong door techniek. Goed, er zijn nog veiligheidsissues en kinderziektes te overwinnen. Maar uiteindelijk zult u het stuur onbezorgd kunnen loslaten. De zelfrijdende auto doemt reeds op in uw achteruitkijkspiegel.

Dit is de zelfrijdende auto

Een auto waarin u kunt plaatsnemen in een gerieflijke stoel en waarin u van alles kunt doen, terwijl u wordt gereden. Een beetje een kruising tussen de trein en de taxi. Het blijkt nog toekomstmuziek, want helemaal vertrouwd is het nog niet. Maar terwijl de auto-industrie stiekem al droomt van de volgende stap – de vliegende auto – zijn allerlei bedrijven druk bezig al die intelligente systemen te vervolmaken en met elkaar te laten communiceren. Hierbij zitten ook beursgenoteerde bedrijven. Beleggers die in een vroeg stadium aandelen inslaan hebben een grotere kans op rendement indien het betreffende bedrijf een key player blijkt.

zelfrijdende auto is de toekomst

Op YouTube vonden we een fraaie uitleg over hoe het principe van de zelfrijdende auto nu precies werkt. Of zou moeten gaan werken.

Het is druk op de weg in Californië. Niet alleen Lyft is in samenwerking met Ford de zelfrijdende auto’s aan het testen op de wegen in deze Amerikaanse staat, ook Apple toert er rond. En General Motors. En Tesla.
In de lente van 2017 kwam tevens het nieuws dat Lyft en Waymo de krachten gaan bundelen. Zo is er een ware race gaande om de eerste, beste, betrouwbaarste auto te introduceren waarin u zorgeloos het stuur uit handen kunt geven.

Hoe te beleggen in de zelfrijdende auto

Beleggers kunnen een positie innemen in één of meerdere bedrijven die we in dit artikel noemen. Maar welk aandeel gaat het meest rendement opleveren? Op dit moment is niet te zeggen welk samenwerkingsverband het meest succes gaat boeken. Het meest logische advies luidt dan ook dat terughoudendheid en spreiding ten aanzien van investeringen in deze innovatieve tak van sport verstandig is.

You may also like

Bij Beleggen.tv is onze missie duidelijk: consequent sterke resultaten leveren die het vertrouwen van onze abonnees in ons rechtvaardigen.

Handige links

Nieuwsbrief

Recente updates

@2013 – 2024 – All Right Reserved. Beleggent TV BV